Fotografía de la diseñadora gráfica Sara Mompart. Foto de la dissenyadora gràfica Sara Mompart.

— Desenfadada presentació amb tocs de disseny gràfic —

Sóc la Sara Mompart, dissenyadora gràfica i web, creativa polifacètica i harmònica.

Em dedico a la professió més maca del món (em permeteu que sigui del tot subjectiva, oi?). Ara mateix, els meus projectes passen per atendre professionals autònoms, empreses petites, mitjanes o associacions que volen entrar en el món d’internet amb una imatge i presència adequades a les seves necessitats i no tenen prou temps o estructura per dur-ho a terme elles directament.
La xarxa és avui dia el connector social més important: els clients hi busquen productes i serveis per satisfer les seves necessitats i… ens hi han de trobar!.
Al mateix temps segueixo treballant en disseny imprès: catàlegs, fulletons, tríptics, logos, imatges corporatives i les seves aplicacions, així com en qualsevol peça publicitària en premsa, o cartells, rètols en vinil per a façana…

Què més us puc explicar?
Doncs, que vaig néixer a Barcelona, l’any 1971. Quan encara no tenia deu anys, la meva visió del món ja era creativa i trencadora, preparava els cartells de l’escola per a Nadal, Carnestoltes o qualsevol altre esdeveniment… sempre estava disposada a col·laborar. Crec que el disseny el porto als gens: als tretze anys vaig descobrir que aquesta és la professió que més m’agrada en aquest món. Acabada la formació reglamentària (EGB, BUP i COU), vaig fer realitat el meu somni d’adolescència: estudiar la carrera de Disseny Gràfic a Elisava — Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (Universitat Pompeu Fabra).

De la meva carrera professional, destacar que s’ha desenvolupat sobretot a Barcelona, amb un periple als Estats Units, on hi vaig residir cinc profitosos anys, una experiència inoblidable que em va canviar la vida i em va permetre incorporar l’anglès com una llengua més d’ús habitual.
En tots aquests anys d’experiència professional (gairebé en són 21) he dissenyat projectes per a empreses de sectors molt diversos, des de patronats de turisme, restaurants, hotels, càmpings a negocis industrials com fusteria d’alumini, reformes o del sector tèxtil.

En aquest webloc, hi trobareu una mica de tot dins l’àmbit del disseny: notícies, articles, pensaments i reflexions, projectes. Desitjo que us agradi i us resulti útil.

Estaré encantada de rebre els vostres comentaris i suggeriments. Moltes gràcies.
Si no trobeu el que esteu buscant, si us plau contacteu amb mi: sara@saramompart.com.

Podeu llegir el meu historial professional i objectius en el perfil de LinkedIn.
I si voleu veure algunes cartes de recomanació d’empreses on he treballat durant la meva vida professional, descarregueu el meu arxiu PDF.

Podeu visualitzar també el meu CURRÍCULUM VITAE.