May 11, 2011 in Disseny web, SEO + optimització web

Molts clients em pregunten: “per què serveix una pàgina web i què em podria aportar tenir-ne una?”.
La meva opinió respecte a aquest tema és molt clara: “avui dia qui no està a internet no existeix”.

Avantatges de tenir una pàgina web, per què es necessita una web?.

Tot seguit plantejo els 5 PRINCIPALS AVANTATGES que fan d’una web una eina imprescindible i molt útil.

 1. Arribar a molts clients potencials.
  Sobretot en època de crisi… és quan més necessitem explotar totes les vies possibles per tal d’obtenir nous clients. Cada cop més el mercat i tothom busca serveis a la xarxa (mitjançant els cercadors com Google o altres). Una web ben dissenyada, estructurada i enfocada cap al públic objectiu que volem per al nostre negoci permet que aquests ens contactin de forma molt directa.
 2. Bona eina de màrqueting i venda.
  Tenir una bona “imatge” a internet que identifiqui i defineixi la nostra empresa és molt important. Una web no deixa de ser una eina d’estratègia comercial excel·lent tant per a grans com per a petites empreses i autònoms.
  Hi ha moltíssimes possibilitats de personalització d’una web. Adaptada a les necessitats de cada negoci i empresa com: una botiga online, planells interactius per localitzar amb facilitat el vostre negoci, formularis de sol·licitud de pressupost, entre d’altres, sempre serà un mitjà de comunicació idoni.
 3. Proporcionar respostes al moment.
  Amb una web estem donant la informació que el futur client vol (a qualsevol lloc i hora). Oferim dades actualitzades i útils les 24 hores del dia 7 dies a la setmana.
  La web s’ha d’encarregar de respondre tots els dubtes que se li plantegen al client de manera clara, fàcil de trobar.
 4. Sempre es pot tenir actualitzada.
  Un web site es pot tenir al dia, imatges actuals, texts, preus en cas de que es vulgui… la informació no queda obsoleta (els catàlegs i fulletons o qualsevol peça gràfica tenen més possibilitats de quedar-se antics).
 5. Estar pel davant de la vostra competència.
  No ens podem quedar endarrerits. Haurem d’aparèixer a la xarxa tots, tard o d’hora. Cada cop més els empresaris van entenent els avantatges d’una web… i la nostra competència directa també.

Moltes gràcies pel vostre interès en aquest article: “Avantatges de tenir una web”.
Si teniu cap més dubte, si us plau, envieu-me un correu electrònic i amb molt de gust us faré els aclariments extres que facin falta.

 

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)