Jun 8, 2011 in Actualitat en disseny i cursos, Disseny web

Tal i com he comentat al meu anterior article, el dia 2 de juny vaig assistir a la tretzena edició del Bdigital Global Congress.

Dins del tema principal, les xarxes socials, hi va haver una qüestió que em va semblar força transcendental. Un dels ponents, en Jaime Ferré (ITNet Group) va parlar de la importància que tenen els actius intangibles i la identitat digital.

Com ja sabem els actius intangibles de la nostra empresa aporten els avantatges competitius sobre altres empreses del mateix sector. Són les nostres relacions amb els clients, el “know-how” o coneixement fonamental, les motivacions i capacitats dels nostres treballadors, les bases de dades i la tecnologia de la informació entre d’altres.

Per l’altra part està la identitat digital, que és la representació de la nostra empresa al ciberespai. Mantenir el nom, la credibilitat i la qualitat d’un negoci a les xarxes socials és imprescindible per tal d’assegurar-ne el seu èxit a internet.
Si desitgeu comprar una empresa en funcionament, per exemple, un restaurant, s’ha de fer un anàlisi previ de com està valorat aquest negoci a la xarxa i el seu prestigi. Si els anteriors propietaris no van donar un servei com cal i això ha repercutit negativament en la “fama” que té aquest establiment a les principals webs/xarxes com per exemple: TripAdvisor.com, Salir.com, Restalo.es, Vipgourmet.com, Virtualtourist.com… està clar que el negoci no pinta massa bé.
Costa molt de recuperar terreny i la bona reputació un cop s’ha perdut.

Importància de la identitat digital d'una empresa o negoci.

Tot aquest tema està molt relacionat amb el que jo sempre aconsello als meus clients: aconseguir recomanacions satisfactòries i positives sobre els serveis que ofereixen.
Fa pocs dies vaig comentar la importància de tenir una secció d’opinions de clients a les vostres pàgines web, ho podeu llegir aquí (en castellà).

Gràcies pel vostre interès en aquest article, serà un plaer fer qualsevol aclariment sobre les identitats digitals i la seva repercussió dins d’internet.

 

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)