Oct 2, 2012 in Articles en CATALÀ, Disseny gràfic, Noves tecnologies

Els dissenyadors estimem Apple Mac.

Els dissenyadors gràfics sempre hem estat fidels al MAC. També ens ha agradat ser diferents i hem gaudit utilitzant un sistema operatiu que la majoria de gent no coneixia.

El divendres passat, 31 d’octubre, venia d’una visita amb un client i vaig topar amb la cua impressionant que hi havia a la botiga d’Apple que es troba a la Plaça de Catalunya cantonada amb Passeig de Gràcia: tothom volia adquirir el nou model d’iPhone5.
Vaig tenir una doble sensació, per una banda estava feliç de veure que els esforços de molta gent d’Apple ja comencen a estar reconeguts públicament gràcies a productes que han arribat al “mogollón” i a les grans masses, com l’iPhone o l’iPad. Però d’altra forma, el meu sentiment va estar de rebuig, vaig pensar: “s’ha acabat aquell món reservat, la protecció de la qual hem gaudit sense virus ni “malwares”, ja no serem una minoria “boja”… ummm em va entrar, tot de cop, una nostàlgia sana.

Potser, d’aquí a uns anys, Apple veurà que els seus fidels seguidors, els que sempre hem estat allà de tota la vida, ens agradaria lluir un adhesiu diferent. S’han plantejat a Apple que els MACEROS vulguem ser del “montón” amb l’adhesiu igual al que donen amb un iPhone?.

Sóc “noia Apple” des de 1989. El MAC ha estat, i estarà sempre, en el meu cor… gaudirà sempre d’un “espai” dins del meu àmbit i desenvolupament com a dissenyadora gràfica.

Si voleu, també podeu llegir el meu article “I… va arribar l’ordinador personal!”.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)