Feb 7, 2013 in Articles en CATALÀ, Disseny web, Imatge corporativa i disseny de logotips

A dia d’avui, les xarxes socials són una forma complementària i una eina molt útil de fer-se conèixer. No ho són tot, però els perfils ben treballats, comunicatius amb continguts estudiats i analitzats obtenen grans resultats, optimitzant així la nostra presència i reputació online.

Tots els meus dissenys de logo i identitat corporativa venen amb un avatar, creat en format quadrat per a Facebook de 180×180 píxels, un de 400×400 píxels per a Twitter i un circular per a col·locar a Google+, a fi i efecte de ser utilitzats específicament per a aquesta fita: solidificar la presència dels meus clients i la seva imatge de marca a internet.

Aquests dissenys d’avatars, totalment personalitzats i creats per a cada empresa o professional, estan inclosos en el cost de disseny de logo. No tenen un preu a part, perquè entenc la seva importància i la seva finalitat real.

Opto per dissenyar tots els elements i peces necessàries per tal que el meu disseny sempre tingui una unitat estètica i segueixi unes regles d’ús correcte.

La nostra imatge és essencial al igual que ho és com volen que el nostre “target” ens rebi. Una continuïtat estètica és la manera posicionar la nostra marca en un mercat amb tanta competència com el que tenim actualment.

Recordeu que podeu visitar la pàgina de disseny d’identitat i logotips corporatius per a PIMES, empreses, autònoms, professionals “freelance”, emprenedors o qualsevol negoci que necessiti crear una imatge sòlida, exclusiva i personalitzada. Els meus últims dissenys de logo els podreu veure a: logotips d’empresa.

Tot seguit, us presento alguns exemples de disseny d’avatar per a xarxes socials (adaptats a partir del logotip creat).

Disseny de logotip i creació d'avatar per a associació ubicada a Osca.

Logotip + avatar dissenyats per creativa de barcelona.

Disseny de logotip amb el seu corresponent avatar quadrat.

Disseny d'identitat corporativa per a associació musical amb el seu avatar.

Logotip i avatar corporatius per a empresa de Tuppersex de Barcelona.

Disseny de logotip i disseny d'avatar per a empresa de SEO.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)