Feb 14, 2013 in Articles en CATALÀ, Disseny gràfic, Imatge corporativa i disseny de logotips, Impremta, tipografia i cal·ligrafia

Avui és el “Día de San Valentín”… en aquest segon article vull mostrar-vos una recopilació de lletres (tipografies) amb cors, que es poden utilitzar en logos o qualsevol peça que es vulgui dissenyar. Algunes d’elles són innovadores i d’altres un xic massa desenfadades, amb limitada llegibilitat o senzillament menys útils… de totes maneres felicito a totes aquelles persones que passen una estona creant, investigant, experimentant… gràcies a tot això la nostra evolució humana també s’enriqueix d’aquesta barreja mundial d’aportacions que, gràcies a internet, tenim la facilitat de gaudir.

Tal i com dic en el meu altre post sobre aquest tema (el podeu llegir a: Selecció de dissenys de logotips amb cors) — qualsevol lletra, logo o imatge amb un cor, sempre té molt de guanyat ja que porta una informació positiva intrínseca que influeix, de forma constant, en el receptor.

Lletres o tipos amb formes de cors per a logotips o altres dissenys.

Per a logotips es poden usar tipografies de cors.

Pròximament us presentaré una varietat de logotips amb cors, el quals estan dissenyats per mi en exclusiva, però que es poden adquirir en cas necessari (són a la venda per a qui els vulgui utilitzar, a preus molt ajustats i econòmics).

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)