Ene 5, 2014 in Articles en CATALÀ, Disseny de rètols, vinils i pòsters, Disseny gràfic

Avui us presento el disseny de pòster realitzat per a una perruqueria femenina i masculina situada a Sant Andreu, Barcelona.

La clienta em va sol·licitar un disseny de pòster de format vertical, mides 82 x 125 cm, per tal de col·locar a l’aparador. La finalitat del disseny era de captar l’atenció dels vianants, donar a conèixer el bloc de la perruqueria… tot informant dels preus i serveis d’estilisme.

Disseny i creació de pòster amb tarifes de perruqueria.

Pòster amb preus i tarifes de disseny exclusiu per a perruqueria

El disseny havia de fer conjunt amb l’aparador de tardor-hivern que la clienta havia decorat cara al públic. El disseny de pòster, impactant pels seus colors força monocroms, així com per les seves siluetes i formes, aconsegueix la fita.

Dissenyadora gràfica crea un pòster per a perruqueria a Barcelona.

Aparador de Raffel Pagès amb el disseny de pòster, mides 82 x 125 cm.

L’experta perruquera també em va demanar d’adaptar la creació a format petit (full de 18 x 27,5 cm) per tal de posar-lo en tots els miralls interiors.

He realitzat gran nombre de dissenys comunicatius, impactants, publicitaris, informatius… en gran format, des de pòsters con és aquest cas, passant opis, roll-ups, dissenys per a fires i convencions… o bé aplicacions corporatives en rètols, vehicles comercials i d’empresa, adhesius per a aparadors, botigues, oficines o locals.
Podeu veure més dissenys en el meu article sobre disseny de vinils.

Com sempre, serà un plaure de valorar econòmicament qualsevol necessitat de disseny gràfic, disseny corporatiu o disseny publicitari que preciseu fer.

Moltes gràcies pel vostre interès en aquest article.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)