May 10, 2014 in Articles en CATALÀ, Disseny web

Un dels meus últims projectes és el disseny d’aquesta pàgina en construcció o web temporal.

Els webs en construcció poden tenir estructures diverses, depenent de la funció que se li vulgui donar. En aquest cas de www.dibaco.es el client volia tenir una presència corporativa, proporcionar dades de contacte i horaris, entre d’altres informacions.

Dissenyo llocs web des de 1996. La meva experiència m’ha demostrat que és essencial d’unificar criteris estètics i colors, sempre en conjunt amb un disseny de logotip creat amb professionalitat. El vostre web és la “porta d’entrada” i la presentació de la vostra serietat, implicació i coneixements. Dibacco n’és un bon exemple, el disseny de logo i identitat d’empresa queda harmonitzada en un entorn que es relaciona amb el sector empresarial.

No deixeu de llegir el meu article sobre la importància de marcar la vostra imatge corporativa també al vostre lloc web: “PÁGINAS WEB EN CONSTRUCCIÓN: son la puerta a vuestros servicios, logo e imagen empresarial

Per tal de veure les solucions web que puc oferir, també podeu visitar “Mis soluciones web: diferentes diseños, estructuras y programaciones para cada objetivo”.

Disseny de web en construcció per a empresa de Palma de Mallorca.

Disseny de plana web temporal en construcció, amb el logo i el favicon.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)