Jul 9, 2014 in Articles en CATALÀ, Disseny de rètols, vinils i pòsters

Dintre de tots els serveis gràfics i corporatius que ofereixo, també hi ha el disseny de vinils per col·locar a interiors d’oficines, locals, botigues, restaurants… així com retolació d’exteriors i cartells.

En aquest article us presento els meus últims dissenys de peces de vinil per a una braseria-restaurant localitzada al Port Vell de Barcelona.

Un cop dissenyat el logotip, fet també per mi (podeu llegir el post aquí), amb els colors Pantone decidits, el client va encarregar aquest tancament d’alumini i vidre a una empresa especialitzada.

Era necessari de captar l’atenció dels turistes, així com target català, que passeja pel carrer on es troba l’establiment. Vam decidir de preparar uns textos en vinil blanc per tal de remarcar la característica diferencial d’aquest restaurant: Cuina Tradicional Mediterrània.

A més vam apostar per col·locar les onades que donen forma també al disseny de logo del restaurant, sobre vinil blanc mat àcid enganxats als vidres, personalitzant encara més el tancament i donant un xic més d’intimitat a la terrassa exterior.

Recordeu que una identitat d’empresa, una imatge corporativa delimitada, acotada, estudiada… és molt efectiva.
La gent us recorda, el vostre públic objectiu us localitza amb més facilitat. Doneu imatge de pulcritud i de cura pel detall, aspectes molt importants a l’hora de diferenciar-vos de la vostra competència. No deixeu tot això en mans inexpertes, penseu que els dissenyadors gràfics de logos i d’imatge són professionals, en alguns casos… com el meu, amb més de 20 anys de constant trajectòria.

No oblideu de fer una ullada a altres escrits com: Disseny de vinils adhesius amb logotips, imatge corporativa o fotografies per a rètol de botiga, parets d’oficina o local.

Disseny de vinils adhesius blancs per a restaurant

Vinils adhesius corporatius per a vidres de terrassa de restaurant

 

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)