Jul 21, 2014 in Articles en CATALÀ, Disseny web

Preu per al disseny de web en WordPress

No m’agrada gens plantejar aquest post amb un títol així, però és veritat que ja fa anys que vull escriure sobre aquesta qüestió tant polèmica, tot i que no sé com plantejar-ho sense ferir sentiments de ningú.

Per una part hi ha els clients que han sentit parlar de WordPress i els han “venut la moto” de que és molt fàcil i ideal per “fer-s’ho un mateix”, després et trobes amb els “nous”, em refereixo a programadors, dissenyadors, “comunity managers”… que han anat “in crescendo” des del “boom” d’internet (molts d’ells acaben desistint i tirant la tovallola quan volen aprofundir una mica més en el món dels CMS com WordPress). Hi ha un altre grup de gent: dissenyadors gràfics web, al qual hi pertanyo, que ja som conscients del potencial de WP i estem segurs que és una eina magnífica. De la mateixa manera, som realistes i pensem que hi ha professionals experts i bons, els qui dediquen totes les hores de la seva setmana a programar, crear i implementar WordPress. Els dissenyadors hem de fer el que ens toca: dissenyar… la resta ha d’anar a càrrec d’un programador expert en WP, al menys és així com treballo des de fa uns anys, amb força èxits assolits.

Pertanyis a un grup o altre, el que està clar és que vols saber els preus i cost d’un web creat per a WordPress, per això ets aquí, oi? doncs vinga, abordem la qüestió:

Fase 1 > 750-950 euros (Disseny en Photoshop)

Plantejament, anàlisi, valoració del projecte, i lògicament… disseny únic (sense plantilles, ni themes o temes comprats), asseguro exclusivitat corporativa i creació personalitzada per a cada client. Gestió i assessorament professional WordPress.

Fase 2 > 700-850 euros (Programació en WordPress)

Implementació de la estructura, continguts i bon funcionament, tasca realitzada per un programador expert en la matèria.

COST TOTAL per a un web muntat en WordPress = d’entre els 1.550 i els 1.800 euros

Què inclou aquest preu? Quines característiques i funcionalitats té un lloc així?

  • 5-6 apartats principals

  • un idioma

  • secció de “Notícies” o Bloc

  • formulari de contacte

  • instal·lació de plugins bàsics per a optimització SEO

  • i com és de suposar, el lloc sencer és autogestionable pel client.

Recomanacions

No hem d’oblidar que estic donant per fet que ja sou conscients dels avantatges que té el disposar d’un web corporatiu, exclusiu, dissenyat per a cobrir les vostres necessitats comunicatives, els vostres objectius de venda, aconseguir arribar a les vostres fites, etc. Tot això, en molts casos, amb un web estàndard pre-dissenyat amb tema comprat o gratis i estructura bàsica… és difícilment assolible.

No heu d’oblidar tampoc que la qualitat es paga. Cada professional ha de cobrar el que cregui oportú, tot i que… si us passen un pressupost web WordPress, amb disseny o theme exclusivament dissenyat i creat per a vosaltres per 500 euros, ummm jo desconfiaria, la veritat.

Així doncs deixo en les vostres mans si voleu que us trobin el vostres potencials clients a internet i que el web sigui una eina de fer diners, o voleu un web perquè tothom en té… però que ni els vostres amics hi entrin.

La majoria de vosaltres sou capaços de muntar un lloc web en WordPress, hi ha molts tutorials i eines a disposició de tothom, però… i el temps que haureu d’invertir familiaritzant-vos amb WP? Per no dir que segurament us haureu de comprar diferents themes perquè no acabeu de trobar-li “l’intríngulis” de com aconseguir deixar el web com realment voleu i necessiteu.

Així doncs, deixeu-ho en mans de professionals, us assegurareu d’estalviar temps, cost de les vostres hores, mals de cap i estressos per assolir objectius… i sobretot fareu que el vostre web “no caigui en l’oblit”.

Un web no és una despesa, és una inversió necessària per a aspirar a majors beneficis, així ho heu de valorar i entendre, estigueu en el sector que sigui.

Moltes gràcies en interessar-vos en el meu article sobre el cost o preu d’una web feta en WordPress.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)