Dic 2, 2014 in Anuncis en premsa i banners web, Articles en CATALÀ, Disseny gràfic

Durant la meva trajectòria com a dissenyadora gràfica sempre he participat, desinteressadament i sense remuneració, en projectes per a ONG o associacions no lucratives.

Us presento el meu últim disseny, aquest cop per a l’Associació Síndrome Opitz C.

Es tracta d’un anunci faldó, de mides 254 x 60 mm i que ha estat publicat en el diari “Ara” (edició del passat diumenge 30 de novembre, número 1452).

Us poso una fotografia d’un exemplar imprès per tal que veieu el disseny, estructura, missatge i distribució dels elements d’aquesta peça publicitària.

Sobretot us recomano que no deixeu de visitar la plana de donacions per a aquest interessant projecte que està disponible a PRECIPITA, o bé informeu-vos de la síndrome al web oficial de l’Associació Opitz C.

Faldó anuncian una associació en el diari ARA.CAT

En els meus de 20 anys d’experiència com a dissenyadora he fet moltíssims anuncis en premsa (revistes, diaris, monogràfics…). En els últims anys també m’he especialitzat en anuncis animats, banners o mega banners per a web.

Si necessiteu comunicar el vostre missatge, anunciar els vostres serveis o presentar un nou producte de forma efectiva, corporativa i impactant… amb molt de gust us prepararé una oferta econòmica ajustada a les vostres possibilitats.

La meva professionalitat està avalada per molts comentaris i testimoniatges de clients satisfets, els quals podeu llegir a:
Opinions de clients sobre la dissenyadora Sara Mompart

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)