Abr 25, 2015 in Anuncis en premsa i banners web, Articles en CATALÀ, Proyectos de diseño gráfico Projectes de disseny gràfic

Aquest disseny publicitari per a Viatges Fent Camí va sortir publicat aquest passat dijous 23 d’abril (Diada de Sant Jordi 2015).

Com sempre faig en tots els meus dissenys d’anunci-faldó, prioritzo la informació essencial sempre amb composicions i tons que impactin. Les “pastilles” i taques de color fan que els ulls del lector es dirigeixin cap a nosaltres desitgem. És també important el col·locar una imatge que agradi als ulls a primera vista… hem de fer aturar el lector en la nostra plana!

Tot i que les mides del faldó (254 x 95 mm) són força reduïdes, hem aconseguit la lectura correcta amb la info imprescindible.

En aquesta fotografia podreu veure l’anunci en qüestió en un exemplar imprès.

Disseny de faldons per a diaris impresos

Disseny gràfic i publicitari d’anunci faldó en el diari ARA per a Viatges Fent Camí.


Si voleu veure un altre dels anuncis que he creat en els últims mesos ho podeu fer a:
www.saramompart.com/2014/12/disseny-anunci-faldo-diari-ara/

Molts anys fa que dissenyo… el disseny gràfic és la meva vida i sempre ho ha estat. Trobo molt interessant el poder buscar i trobar formes de “dir molt en una superfície petita” com és un faldó de diari, és tot un repte!

El disseny de logotip i el lloc web, així com altres peces corporatives, han estat dissenyades per mi.
Podeu veure-ho a: Dissenys corporatius, targeta, sobre, carpeta… per a Viatges Fent Camí
I el web és www.fentcami.cat

No deixeu de llegir els testimoniatges dels meus clients, tots ells avalen la meva professionalitat com a dissenyadora gràfica, sempre amb humanitat, respecte i molt d’afecte:
Opinions de clients sobre la dissenyadora Sara Mompart

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)