May 19, 2016 in Actualitat en disseny i cursos, Articles en CATALÀ, Disseny gràfic

Novament, amb la seva 2ª edició, torna a la ciutat comptal el “Design is Future” durant la Barcelona Design Week. Enguany 2016 se celebrarà els dies 6-7-8 de juny al Disseny Hub Barcelona.

Com sempre, la finalitat d’aquest esdeveniment es potenciar i reconèixer la repercussió social i el valor econòmic que aporta el disseny a la nostra societat actual:

Impacte del disseny a les empreses, emprenedors, autònoms, negocis, start-up…
Cap a on va el disseny i les noves funcions dels dissenyadors.
Com l’entorn digital ens ajuda a analitzar noves vies en el disseny.

Durant tres dies hi haurà conferències dinàmiques, taules rodones on compartir i intercanviar coneixements, debats i nous plantejaments sobre el disseny…

Us podeu revisar el PROGRAMA, així com comprar les ENTRADES, les quals van des dels 47 € per l’assistència a 5 conferències (bloc temàtic) fins als 160 € (per a les entrades especials per a empreses, professionals i dissenyadors).

Tindrem a persones com Laszlito Kovacs (Director creatiu de WeTransfer) i Carmen Bustos (Sòcia fundadora de Soulsight), entre d’altres professionals interessants.

Emplaçament:
BCD Barcelona Centre de Disseny | Plaça de les Glòries Catalanes, 37 | 08018 Barcelona

La meva assitència està assegurada, m’agrada envoltar-me i impregnar-me de tota la info possible sobre el futur de la meva estimada professió, el disseny gràfic.

Barcelona Design Week 2016

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)