May 5, 2016 in Actualitat en disseny i cursos, Articles en CATALÀ, Disseny gràfic

Dissenyador gràfic d'icones Justas Galaburda i els seus dissenys Star Wars COLOR Dissenyador gràfic d'icones Justas Galaburda i els seus dissenys Star Wars B/N

No cal ser un friky perquè t’agradin el dissenys d’icones que ha creat Justas Galaburda, un dissenyador gràfic de Lituània, fundador de l’estudi Icon Utopia.

Ahir, 4 de maig, va ser el dia escollit per fer l’homenatge a la franquícia creada per George Lucas (LucasFilm).
Els fans i seguidors de la saga Star Wars van ser els qui varen escollir aquesta data de l’any per la semblança sonora: entre May the fourth (May 4th, data en anglès) i May the Force be with you (la famosa frase “Que la Fuerza te acompañe”).
Tan és així que el 4 de maig ha estat establert de manera “oficial” com a “Dia de Star Wars”.

Tornant a les icones: com a dissenyadora gràfica, especialitzada en disseny de logos, les trobo molt lineals, minimals, simpàtiques i representen bé cada personatge o element. La versió en colors està polida i treballada, les ombres fan la seva funció donant-li un volum equilibrat… Senzillament m’encanten!


Què en penseu? Us impacten? Us resulten “monos”?

Podeu descarregar GRATIS els dissenys d’aquestes icones en el següent enllaç del portafoli en qüestió a BEHANCE (Outline Star Wars Icons).

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)