Oct 7, 2016 in Actualitat en disseny i cursos, Articles en CATALÀ, Imatge corporativa i disseny de logotips

Setembre 2016 ha estat un mes de canvi per a bonÀrea ja que el grup ha presentat el canvi d’identitat corporativa i el re-disseny del logotip.

Restyling de logotip de bonÀrea

Presentació de la nova imatge corporativa i el nou disseny de logotip per al Grup bonÀrea.

Com el veieu? Us agrada la nova estètica i línia que respira aquest nou logo?

La història es remunta l’any 1959, quan un petit aplec de ramaders i pagesos van apostar per un somni: subministrar els seus productes a un client final, així que varen constituir la Cooperativa Avícola de Guissona. Posteriorment, amb els anys va passar a ser el Grup Alimentari Guissona on s’han anat afegint estructures productives, empresarials i comercials abordant el cicle sencer tancant el producte fins al consumidor final.

Les empreses que formen el grup són la Cooperativa Agropecuària de Guissona, S.Coop.Ltda. (aus i del bestiar) i la Corporació Alimentària Guissona, S.A. (fabricació de pinsos i elaboració dels productes carnis, entre d’altres) i les botigues ”bonÀrea” (serveis comercials al consumidor). També disposen d’una entitat de crèdit CaixaGuissona que també ha estat funcionant paral·lelament a la resta de companyies.

D’altres llocs webs de la companyia com la del bonÀrea Golf P&P també formen part d’aquesta mega-estrutura.

Els logotipts d’aquest grup mai han estat dels meus preferits, però sí he d’acceptar que aquest nou disseny de logo (restyling) ja entra millor en els meus esquemes i estàndards de qualitat que han d’assolir els “bons dissenys de logotip”. El re-disseny ha estat realitzat per Columna Colors.

Altres articles i notícies relacionades amb aquesta nova identitat corporativa i logotip les podeu llegir a:

Tot i que amb aquest canvi el grup passa a denominar-se “bonÀrea Agrupa”, a dia d’avui, en el seu lloc web (www.bonarea.com) no han substituït encara l’antic disseny de logotip pel nou. Certament estàn un xic verds amb tot el món xarxes socials, ja que tampoc apareixen en la pàgina principal. És fort que actualment una entitat d’aquest nivell que mou tantíssim a Catalunya no estigui més present a internet, no creieu?

Web encara amb el disseny de logo obsolet.

Web encara amb el disseny de logo obsolet.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)