Feb 25, 2017 in Articles en CATALÀ, Disseny de catàlegs, tríptics, flyers i fulletons, Disseny gràfic

Vull presentar-te el meu últim disseny de catàleg de producte o fulletó comercial. És per a una empresa mallorquina de lloguer de velers, llanxes i vaixells esportius: Cruesa.

En aquest cas, es tracta d’una maquetació de 8 pàgines, comptant portada i contra-portada.

Una de las prioritats del client era transmetre molta professionalitat i serietat, amb nivell i qualitat en el disseny i els acabats finals de la peça.

El disseny i composició de cada pàgina ha generat una feina d’hores importants, on he cuidat fins el mínim detall, sempre mantenint els colors assignats com a corporatius: blau marí, vermell i blau mig.

Els planells i mapes han estat dibuixats per mi en Adobe Illustrator, personalitzats per a aquest disseny de fullet.

Algunes de les imatges són lliures de drets i adquirides al web 123rf.com. Les fotos per a un estil de fullet com aquest, costen aproximadament 25-35 euros/unitat, alta resolució (300 dpi) a mida final d’impressió.

D’altres imatges, com les dels vaixells, me las ha subministrat el client.

Pots veure el disseny de fullet sencer en aquest enllaç: PDF del fulletó Cruesa.


Si necessites vendre els teus productes, donar a conèixer algun servei o senzillament dissenyar un fullet corporatiu, no deixis de posar-te en contacte amb mi.

Fa més de 25 anys que dissenyo catàlegs, així doncs la meva experiència és força amplia, en molts sectors empresarials i de negocis.

He realitzat dissenys de fulletons per a hotels, catàlegs per a fabricants d’accessoris de bicicletes, fabricants de cafè, càmpings i resorts de vacances, restaurants de luxe, així com memòries corporatives o anuaris d’empresa.

Puc abordar qualsevol disseny de catàleg amb total èxit, sempre amb la meva professionalitat i trajectòria com a expert dissenyador gràfic a Barcelona (i també a Atlanta USA, on hi vaig treballar durant cinc anys).

Moltes gràcies pel vostre interès en la meva feina.

Podeu contactar amb mi via mail: sara@saramompart.com

Disseny de portada

Disseny de la portada de catàleg o fulletó per a empresa nàutica de Palma de Mallorca.

Disseny de plana interior amb mapa i fotos

Disseny de pàgina interior per a catàleg o fulletó, empresa de Palma de Mallorca dedicada al lloguer d’embarcacions recreatives.

Disseny de tarifes de lloguer

Disseny de pàgina interior de tarifes de lloguer d’embarcacions nàutiques, catàleg dissenyat per a empresa a Palma de Mallorca.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)