Mar 15, 2017 in Articles en CATALÀ, Disseny gràfic

Molts dissenyadors gràfics tenim tendència a creure que la nostra professió és la millor del món i que som el centre de tot.

És cert que el disseny gràfic comunica i està en les vides de tothom durant tot el dia.
És important d’observar, analitzar, estudiar, valorar i comparar el món, tot el que ens rodeja. No oblidem que ho hem de fer de forma natural, sense criticismes, amb ganes d’aprendre, sense ser altius i sense obsessionar-nos en excés.

“Treure un bon fruit” i un gran profit és l’objectiu principal de tota aquesta observació constant en la qual hi estem immersos els dissenyadors gràfics de manera crònica i diària.

Parlar amb algun altre dissenyador gràfic, veure què fan molts dels dissenyadors com tu, compartir idees, pensaments i plantejaments, interactuar… qualsevol cosa que et provoqui estar en constant evolució serà sempre profitós per a la teva trajectòria professional. No fer-ho així i pensar que tots els dissenyadors gràfics “són competència teva” no t’ajudarà a créixer en aquesta feina tan canviant i evolutiva.

Estar “despert al món” però intentant analitzar el que t’envolta des d’una mira de [no dissenyador] t’ajudarà a viure més en consonància i se’t farà tot més comprensible.

• Vaig a un restaurant… miro com està feta la carta: materials i sistemes de manipulat, estil i mides de tipografies, distàncies òptiques, i ni tan sols he escollit el meu plat que ja em ve el cambrer!

• Compro una ampolla de vi: analitzo acabats d’impressió, colors i textura de les etiquetes… i no miro preu?

• Entro en un web per tal de contractar un viatge: analitzo el més mínim detall del disseny i com està gràficament solucionada cada pàgina del lloc web.

Aquests són alguns exemples del meu nivell d’observació diari i que a mi mateixa em costa de controlar, jiji.

Precisament, tot això és per tal que els dissenys realitzats “NO SIGUIN UNA CASTANYA!”.

Dissenyadors gràfics freelance amb un bon fruit

Si necessites d’un bon dissenyador gràfic freelance, amb més de 25 anys de professió, moltíssims projectes finalitzats amb èxit, creacions per a grans i petites empreses, autònoms i start-ups, fins i tot dissenys per a Barcelona Activa Escola de Dones… ja saps on sóc! (sara@saramompart.com).

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)