Ago 29, 2017 in Articles en CATALÀ, Disseny de catàlegs, tríptics, flyers i fulletons

Aquest disseny de flyer és una de les meves últimes composicions promocionals.

Es tracta d’un sorteig per a un viatge a Menorca, organitzat per Viatges Intergavà, per tal de convidar a un target, d’entre 30-50 anys, a entrar al perfil d’Instagram d’aquesta agència de viatges de Gavà (Barcelona).

L’impacte a primer cop d’ull, com a tots els dissenys de flyers, és essencial per tal de captar ràpidament l’atenció del públic objectiu.

És un disseny amb moviment, viu i amb molt de color, de tons frescos d’estiu, sorra i mar.

La imatge lliure de drets, amb una platja a Menorca, és la principal protagonista i la que li transfereix més canya a la composició, junt amb les onades i formes sinuoses.

La distribució del contingut textual està ordenat per importància, amb una lectura fàcil i clara dels passos a seguir en el procés per accedir al sorteig, així com l’objectiu o finalitat de la promoció.

Desitjo que aquest flyer agradi, complint amb la funció per la qual ha estat dissenyat.

Recordeu d’analitzar amb cura on i com realitzareu la difusió i repartiment d’un flyer. Si han d’estar col·locats sobre mostradors han de tenir unes característiques concretes i diferents a si són flyers que es repartiran en ma. No oblideu que disposar de una versió digital, en baixa resolució i optimitzada per a la correcta visualització en pantalla, és imperatiu de cara a penjar-ho tant a xarxes socials com carregar-ho a un servidor web.

Dissenys de flyers per a sorteig de viatge

Disseny de flyer per a promoció i sorteig d’un viatge a Menorca.

Lògicament, el disseny de logotip també és una creació meva, el qual amb un estil “segell de viatge” transmet just el que el client volia: aventura, personalització…

Ja fa 28 anys que em dedico al disseny gràfic, amb moltíssims èxits assolits, a nivell professional i personal. Estic feliç de ser dissenyadora gràfica.

Podeu visitar l’apartat de la meva Galeria de Projectes, on exposo alguns dels meus dissenys de flyers junt amb disseny de trçptics i díptics. Tota mena de sectors professionals, dissenys per a empreses i PIMES.

Gràcies pel vostre interès en els meus dissenys.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)