Feb 24, 2018 in Articles en CATALÀ, Disseny de catàlegs, tríptics, flyers i fulletons

Us presento el meu últim disseny de tríptic. Tot aprofitant que aquestes setmanes de febrer són les jornades de portes obertes a les escoles públiques de Barcelona.

Podeu veure’l en PDF i al complet en el següent enllaç: Disseny tríptic escola pública.

Com veureu, aquest disseny de tríptic està doblegat en “Z” amb la idea de que no hi hagi informació de més o menys relevància. Aquest sistema de manipulat en “Z” té la característica de que, “caigui com caigui”, no hi ha portada ni contraportada. Totes dues planes comuniquen un missatge igual d’important. Alhora tenen una composició gairebé idèntica, per tal d’aconseguir el mateix impacte visual.

Com passa amb tots els dissenys per a escoles, un dels trets més importants és la transmissió de confiança i credibilitat.
Una peça informativa, estil d’aquest tríptic, ha de comunicar valors i principis d’una escola plural catalana. En aquest cas, és la Duran i Bas (ubicada al barri de Les Corts de Barcelona).

La direcció de l’escola em va subministrar amb les imatges més representatives, a més dels textos explicatius i descriptius de totes les activitats i informació de l’escola. Bases de fonamentació, metodologies, oferta i activitats queden ben representades i exposades en aquests sis cossos de 10×15 cm (format A5 tancat).

El disseny gràfic de tot el tríptic ha estat creat des de cero per mi, sense l’ús de plantilles ni elements pre-dissenyats. D’aquesta forma i amb el mateix sistema sempre m’asseguro de que tots els meus dissenys gaudeixen d’una exclusivitat i personalització que, a dia d’avui, no és fàcil de trobar. Amb les noves tecnologies a l’abast de tothom… ha arribat un punt en que tot es veu igual, mateixes maquetes, estructures, elements i detalls gràfics semblen extrets del mateix patró.


Característiques tècniques i preu

He escollit una tipografia molt rodona, geomètrica i de gran llegibilitat.

Els colors són a joc amb el logotip de la palmera (element característic de l’escola), així doncs el tríptic gaudeix de tons verds, marrons, negre i grisos.

La impressió digital també m’ha estat encarregada. Gràcies a diferents proveïdors i impremtes, puc assegurar uns preus molt ajustats i competitius.

El disseny d’un tríptic d’aquestes mides està rondant els 250 €.
Els preus sempre van en funció de factors com: contingut, imatges de qualitat o fotos que s’han d’adquirir (normalment treballo amb 123rf.com). Quant més acotat i delimitat estigui el projecte des d’un inici, amb més seguretat hi haurà més fluïdesa en tot el procés.


Necessiteu un tríptic de qualitat? doncs jo sóc la vostra dissenyadora!

Sou una escola i necessiteu un disseny de tríptic que us representi de forma clara i transparent?
Teniu una empresa i la necessitat de donar a conèixer els vostres productes?
Voleu promocionar els vostres serveis empresarials o professionals?
Sempre podreu fer-ho amb un bon disseny de tríptic.

Recordeu que també dissenyo presentacions d’empresa (en PowerPoint o en PDF interactiu apte per a qualsevol dispositiu o sistema operatiu). A més, és clar! puc crear qualsevol disseny que us ajudi a “vendre” o expressar el vostre negoci, empresa o PIME.

Recordeu que podeu veure molts més exemples de projectes que vaig realitzant al meu web. Així com els preus i tarifes per al disseny gràfic de peces informatives, publicitàries, promocionals o de producte i serveis. No deixeu de visitar la meva pàgina de dissenys per a empreses, emprenedors, freelance o autònoms i empresa start-up: GALERIA.

Moltes gràcies pel vostre interès en aquest disseny de tríptic escolar informatiu.

Comparte si te gusta, gracias | Comparteix si t'agrada, gràcies — ;-)