Els meus dissenys en passades fires de turisme de Barcelona, ara B-TRAVEL…

A Barcelona i durant aquesta setmana hi ha molts esdeveniments relacionats amb el turisme. Els podeu veure a ViaEmpresa (Setmana del Turisme).

En especial, m’agradaria parlar sobre la Fira de Turisme, que en aquesta edició passarà a anomenar-se B-TRAVEL, que se celebrara del 17 al 19 d’abril a Barcelona.

Experiència en dissenys de fullets, catàlegs i d’altres

Recordo amb especial estima anteriors Fires de Turisme ja que, durant més de 8 anys, vaig estar especialitzada en comunicació i disseny gràfic per a empresaris de la hostaleria, càmping i patronats de turisme de Catalunya, entre d’altres. Sempre em va fer il·lusió anar a visitar els clients i veure els meus dissenys sobre els taulells dels “stands”.

Puc assegurar que els meus coneixements, en aquest sector, són amplis i específics.

Així doncs, us he fet un petit recull d’algunes peces gràfiques d’aquella època: catàlegs promocionals, fullets, tríptics, targetes, cartes per a restaurants… Tots ells van estar dissenyats per mi, en el període comprès entre l’any 2000 i el 2008, durant la meva feina com a directora creativa a Online Comunicació, S.L. de Barcelona.Disseny gràfic per al món del turisme

Per a mi, com a dissenyadora gràfica amb més de 25 anys de trajectòria, treballar amb imatge, crear sensacions, vendre entorns… és una de les coses que més m’agraden.

Un bon disseny és aquell que “arriba” al sentiment que fa “forat” en el target a qui va dirigit.

Tot i que fa anys que estic dissenyant majoritàriament logotips, el disseny gràfic comunicatiu i publicitari em fa gaudir molt, és una bella feina que no vull deixar mai de fer.

No deixeu de fer una ullada a la gran varietat de projectes que he realitzat. A la meva GALERIA DE DISSENYS hi trobareu de tot dins del món del disseny gràfic.

Si sou un patronat de turisme, un càmping, un hotel, una casa rural o qualsevol negoci del sector turístic, us puc ajudar a millorar la vostra imatge. Si sou empreses fabricants de mobil-homes, bungalous o altres relacionades amb el món del turisme, segur que podrem col·laborar plegats.


NOTA ACTUALITZADA (COVID-19)
Malauradament, el sector turístic ha patit una estruncada bestial amb la virus que estem actualment patint.
Desitjo a tots/es aquells/es clients i empreses del sector aprofitin aquesta experiència de la forma més positiva possible.
Endavant!!! En sortirem de tot això.
Comparteixo amb vosaltres un article publicat a ViaEmpresa fa tot just uns instants: Adéu al turisme de masses

Diseño gráfico para empresas

Diseño gráfico para ferias

Diseño de logos

Diseño gráfico online y virtual