Disseny de díptic per a centre terapéutic de Poblenou

La teva empresa necessita un disseny de díptic si…

  • Tens un negoci presencial.
  • Vols tornar a la “pseudo-normalitat post-coronavirus” reactivant el negoci local.
  • Necessites sistemes i vies de comunicació amb la teva audiència per recordar que segueixes en actiu i amb moltes ganes de treballar.
  • Vols fer una promoció, sorteig, regal… per generar interès cap al teu negoci i atraure a més potencials clients.

Vols activar la re-obertura del teu negoci?

Re-obrim els centres mèdics, espais de salut, clíniques de teràpies naturals!
Però sempre amb totes les mesures de seguretat per la COVID. 

També hem de fer-ho duent a terme campanyes de difusió i promoció dels nostres negocis cara al públic. 

Fes que el teu “target” i els que ja són clients tinguin present que segueixes desenvolupant una bona feina, professional i acurada.

En cas necessari i si escau, aprofita per afegir nous serveis, donar a conèixer nous/ves professionals que s’han incorporat a l’equip, per exemple. 

Ja sigui a nivell de barri, localment en el districte o abastant més radi d’acció, un fullet díptic segur que potencia els teus valors, fomentant en el teu “target” les ganes d’activar-se i apostar pel millorament de la salut. 

Hem estat confinats. Necessitem sentir que, poc a poc, tornarem a re-establir un cert ordre en les nostres vides i bons hàbits. Això implica també el cuidar-se i recuperar-se.

Augmenta les visites al teu espai, centre, clínica o establiment repartint uns fullets dissenyats amb professionalitat i efectivitat.

Díptic 10 x 21 cm per a centre de fisioteràpia

En aquest cas, et presento el disseny inèdit d’un fullet díptic 10 x 21 cm, en format vertical per a ESPAI SALUT POBLENOU. Sí, és una mida força estàndard, però amb una composició fresca, alleugerada i molt a joc amb el redisseny de logotip (també creat per mi) aconseguim una peça alhora informativa, relaxant i motivadora.

Els tons verds suaus transmeten salut i relaxació, components essencials d’una harmonia + equilibri MENT/COS que és molt necessari després del confinament obligatori al que hem estat exposats tots i totes.

Sempre recomano seguir les pautes marcades en el Full d’Especificacions Corporatives (si és que he dissenyat jo mateixa el logotip). Unitat en l’ús de les tipografies o lletres corporatives, així com els colors, és primordial per anar generant essència i unitat en tots els dissenys que es facin. Com és el cas d’aquest fullet díptic.

Disseny de díptic fullet per promocionar serveis i tractaments fisioterapèutics. Traumatologia, reumatologia, ortopèdia, recuperació de lesions, disfuncions de la dona, teràpies manuals, entre d'altres.
Centre de Fisioteràpia ESPAI SALUT POBLENOU > Disseny personalitzat de fullet format díptic 10 x 21 cm, per exposar serveis i tractaments fisioterapèutics en la traumatologia, reumatologia, ortopèdia, recuperació de lesions esportives…

Tens imatges atractives i textos amb “ganxo” per al fullet díptic?

Les meves clientes sí disposaven de fotografies representatives de la seva activitat per a aquest disseny. Així com també tenien clar què dir i com expressar-ho. 

La traumatologia, reumatologia, ortopèdia són dolors que es poden tractar de forma funcional i amb recuperació s’aconsegueix millorar substancialment la qualitat de vida. 

Així doncs, imatges relacionades amb els textos ben estructurats fan que aquest díptic esdevingui molt comunicatiu i entenedor.

Definir com llistar els serveis, si es prefereix un fullet publicitari o més aviat un que sigui corporatiu, és bàsic abans de contractar a un dissenyador gràfic expert en fullets.

Està demostrat que les imatges tenen més eficàcia que els textos. La raça humana és molt visual, per tant és important de col·locar fotos que descriguin, transmetin emocions, connectin amb el nostre públic… en el primer cop d’ull.

Saps com i on repartir els fullets díptics?

Aquest punt és important per tal de definir: gramatge del paper, colors, mides, format, estil de comunicació i el públic objectiu a qui va dirigit el disseny són entre d’altres molts aspectes a valorar.

El paper encara no ha mort i no desapareixerà. Sí, efectivament cada cop es fan més comunicacions, promocions i publicitat en vies online. Hi ha encara una gran majoria de la població, especialment gent gran, que necessita un estil de disseny físic (en paper). Així doncs, més val no desestimar i escatimar en opcions i solucions per donar a conèixer la teva bona tasta.

Per què ha de ser un díptic original i inèdit?

Aquest punt està en relació al que he comentat anteriorment.

La imatge del teu negoci ha d’estar unificada amb tot els dissenys i accions que encarreguis. Amb una “plantilla” comprada, un disseny fet en CANVA… segur que no s’assoleix la regla bàsica: disseny únic i exclusiu fet per al teu negoci. Tots aquests recursos fàcils de trobar a la xarxa, els quals poden semblar molt “xulos”, en realitat porten a un desgast de la feina del dissenyador gràfic.

Vols un disseny de díptic inèdit i professional?

Contacta amb mi. Amb molt de gust, et faré una valoració del que necessites. Fa més de 25 anys que soc dissenyadora gràfica freelance, així doncs molts clients i centenars de projectes avalen la meva feina de qualitat i la meva originalitat.

Et recomano visitar els següents apartats:

Disseny inèdit, exclusiu, original i creatiu de fullet díptic.

Diseño gráfico para empresas

Diseño gráfico para ferias

Diseño de logos

Diseño gráfico online y virtual